Porezni kalendar
srpanj 2022
PoUtSrČtPeSuNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
On-line razgovor
Besplatni primjeri
Novosti 2022.
ONLINE RAZGOVOR

Dobrodošli na rubriku za stručne online razgovore portala Knjižnica za javni sektor. Ovdje u vrijeme održavanja online razgovora možete postavljati pitanja iskusnim stručnjacima o temama s kojima se susrećete u praksi. Možete postaviti pitanje na koje će Vam stručnjak odmah odgovoriti. Pitanje možete postaviti pod svojim imenom ili anonimno. Stručni online razgovor se odvija uvijek u određeno vrijeme o kojem ćete biti unaprijed obaviješteni na stranicama portala. Na online razgovor se ne morate ranije prijavljivati. 

Sljedeći stručni online razgovor je: 

Zakon o sprječavanju sukoba interesa i druga pitanja iz redovnog poslovanja

22.07.2022    10:30 - 11:30

Na ovom online razgovoru možete postaviti pitanja vezano za novi Zakon o sprječavanju sukoba interesa te obaveze koje uvodi novi Zakon. Također, možete postaviti sva druga pravna i praktična pitanja s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju vezano za primjenu Zakona o radu i reguliranje radnih odnosa, kao i pitanja vezano za donošenje odluka, sklapanje ugovora, utvrđenje odgovornosti ovlaštenih osoba i slično, a na koje pravne odnose se primjenjuje Zakon o trgovačkim društvima itd. Sve što Vas zanima pitajte stručnog suradnika koji će u predviđenom terminu odgovarati na Vaša pitanja. Sva pitanja koja zahtijevaju složeniji odgovor i pitanja koja eventualno ostanu neodgovorena bit će naknadno odgovorena i u najkraćem roku poslana na Vašu elektroničku poštu.

Tomislava Furčić, dipl.iur. 

Odvjetnica sa 16 godina radnog iskustva u praksi, ovlašteni zastupnik za žigove pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te pri EUIPO (European Union Intellectual Property Office) kao europski zastupnik za žigove i dizajn. Ima certifikat iz područja javne nabave te certifikat - Internal Quality Auditor. Autorica je članaka iz područja prava društava, prava intelektualnog vlasništva i radnog prava na hrvatskom i engleskom jeziku, a ima i položen ispit za stručnjaka zaštite na radu. Član je Žalbenih vijeća za područje žigova, industrijskog dizajna i oznaka zemljopisnog podrijetla od 2015. godine. Područje interesa su joj: pravo društava, pravo intelektualnog vlasništva, trgovačko pravo, javna nabava te radno pravo.

 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: